Close
 • De leukste theater dans wedstrijd van Nederland! Professionele verlichting presentatoren en meer bij We know you can dance in theater De Muze. Elke wedstrijd hebben wij weer 3 ervaren professionals in de jury zitten om jullie te beoordelen en verder te helpen met hun tips en tops!

  Kaartverkoop

  Voor de wedstrijd van 13 februari aanstaande zijn de kaarten NIET via Theater De Muze te koop!

   

  Als gevolg van de corona maatregelen zijn er maar 75 zitplaatsen per wedstrijd te realiseren. WKYCD heeft deze 75 kaarten afgenomen van het theater en deze – per wedstrijd – verdeeld per groep. Zo kan er per wedstrijd een gelijk aantal toeschouwers per groep komen aanmoedigen. WKYCD heeft van alle 6 wedstrijden de kaartjes opgeteld per dansschool en deze in de factuur mee aangeboden.

   

  U hoeft dus NIET te bellen met WKYCD voor meer kaarten, de dansscholen zelf zullen de aan hen toegewezen kaarten zelf moeten verkopen.

   

   

  Kaartverkoop

  De kaartverkoop voor de toeschouwers loopt via Theater De Muze zelf. De deelnemende teams, solo’s en duo’s krijgen per dansschool een aparte factuur van WKYCD.

  De prijs van een entree ticket is €13,- p.p., excl. boekingskosten.

  De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en maandagavond van 18.00 – 21.00 uur. Deze is tevens geopend vanaf één uur vóór iedere voorstelling. De theaterkassa is gesloten op officiële feestdagen. Tijdens alle schoolvakanties zijn wij dagelijks geopend als bioscoop en is de kassa geopend van 10.00 – 21.00 uur.

  Wij zijn tijdens de openingsuren bereikbaar via balie@demuzenoordwijk.nl of telefonisch via 071 36 46 226.

  Neem zoveel mogelijk toeschouwers mee: een volle zaal is leuker om voor te dansen !!

   

   

  Klik op onderstaand logo om kaarten te bestellen: