Close
 • De leukste theater dans wedstrijd van Nederland! Professionele verlichting presentatoren en meer bij We know you can dance in theater De Muze. Elke wedstrijd hebben wij weer 3 ervaren professionals in de jury zitten om jullie te beoordelen en verder te helpen met hun tips en tops!

  Kaartverkoop

  De kaartverkoop voor de toeschouwers loopt via Theater De Muze zelf.  De prijs van een entree ticket is €13,- p.p., excl. boekingskosten en kunt u online bestellen via de website: www.demuze.nl

  De deelnemende teams, solo’s en duo’s krijgen per dansschool een aparte factuur van WKYCD.

  De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en maandagavond van 18.00 – 21.00 uur. Deze is tevens geopend vanaf één uur vóór iedere voorstelling. De theaterkassa is gesloten op officiële feestdagen. 

  Neem zoveel mogelijk toeschouwers mee: een volle zaal is leuker om voor te dansen !!

   

   

  Kaartverkoop

  De kaartverkoop voor de toeschouwers loopt via Theater De Muze zelf. De deelnemende teams, solo’s en duo’s krijgen per dansschool een aparte factuur van WKYCD.

  De prijs van een entree ticket is €13,- p.p., excl. boekingskosten.

  De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en maandagavond van 18.00 – 21.00 uur. Deze is tevens geopend vanaf één uur vóór iedere voorstelling. De theaterkassa is gesloten op officiële feestdagen. Tijdens alle schoolvakanties zijn wij dagelijks geopend als bioscoop en is de kassa geopend van 10.00 – 21.00 uur.

  Wij zijn tijdens de openingsuren bereikbaar via balie@demuzenoordwijk.nl of telefonisch via 071 36 46 226.

  Neem zoveel mogelijk toeschouwers mee: een volle zaal is leuker om voor te dansen !!

   

   

  Klik op onderstaand logo om kaarten te bestellen: